می 27, 2017

چگونه بتوانیم با استرس امتحان (قبل، حین و بعد از آن) کنار بیاییم؟

امتحان یکی از مهم ترین بخش تحصیل و منبع استرس برای بسیاری از دانش آموزان می باشد. برای پرهیز از این اضطراب فلج کننده ی ناشی از این سنجش های مزاحم، بسیار مهم است که به یک ذهن باز و فهیم برسید که در شرایط اضطراب زا چگونه با اضطرابتان کنار بیایید. در بسیاری از موارد، اضطراب امتحان کاملا یک مسئله ی درونی می باشد. و بزرگترین قسمت برای موفقیت این است که به فکرتان نظم ببخشید.
می 13, 2017

وسواس موکنی و راه های درمانی برای رهایی از این اختلال

وسواس موکنی یا تریکوتیلومانیا چیست؟ این اختلال که به‌ عنوان وسواس موکنی شناخته می‌شود عادتی است که با کندن مکرر موها که می‌تواند منجر به از دست دادن مقدار قابل‌ توجهی از مو شود به وجود می‌آید. معمولا شروع این اختلال از دوران نوجوانی و به دنبال یک استرس عاطفی بروز می‌کند، طوری که فرد شروع به کندن موها می‌کند. در مورد این اختلال توجه به این نکته مهم است که ممکن است موقت و گذرا یا حتی ادامه‌ دار و دایم باشد. در مواردی که این حالت موقتی است بعد از مدتی بهبود حاصل شود ولی به‌ طور معمول اگر وسواس موکنی مکرر تشخیص داده شود این اختلال ادامه پیدا کرده و در بزرگسالی هم فرد را درگیر می‌کند.
می 11, 2017

ترفندهایی که شما را باهوش‌ تر از آنچه هستید نشان می‌دهد

خیلی از مردم دل‌شان می‌خواهد در حد اینشتین باهوش باشند، اما جالب است بدانید بهره‌ی هوشی (IQ) فقط ۲۰ درصد از کیفیت عملکردمان را در زندگی تعیین می‌کند، در حالی که ۸۰ درصد بقیه‌ به هوش هیجانی (EQ) بستگی دارد. مطالعات نشان داده است ۹۰ درصد کارمندان موفق از هوش هیجانی بالایی برخوردارند و درآمد سالانه‌ی بالاتری دارند. مهم‌ترین مشخصه‌ی هوش هیجانی خودشناسی است. افراد دارای هوش هیجانی بالا علاوه بر اینکه خودشان را کاملا می‌شناسند، به خوبی می‌دانند دیگران در موردشان چه فکری می‌کنند. این افراد مهارت باورنکردنی‌ای در تأثیرگذاری دارند و می‌توانند طرز رفتارشان را طوری تنظیم کنند که باهوش‌تر به نظر برسند. در ادامه با ۸ ترفند ثابت شده‌ی علمی آشنا خواهید شد که شما را باهوش‌تر از آنچه هستید نشان می‌دهند.
می 9, 2017

کودک بیش فعال را چگونه مهار کنیم؟

بیش فعالی چیست؟ این اختلال یکی از اختلالات شایع و در عین حال با تشخیص سخت برای روانشناس است. اختلال بیش فعالی بیماری پیچیده ای است و اغلب تشخیص داده نمی شود. درباره کودکی که با چنین اختلالی تشخیص داده می شود ۳ علامت را نباید از یاد ببرید که شامل پرتحرکی، کمبود توجه و تمرکز و در نهایت اعمال تکانه ای (کارهای ناگهانی و غیرقابل پیش بینی) است.